my-life-slim logo 132x75

Lianne Krebs

Lianne Krebs 22 jaar uit Krimpen aan de Lek, 27 kilo afgevallen

Eigenlijk loop ik mijn hele leven al te vechten tegen overgewicht. Voor al na het overlijden van mijn tweelingbroer werd ik als maar dikker. Ik ben denk ik wat je noemt een emotie eter. Te veel eten en vooral 's avonds snaaide ik er flink op los. Daardoor werd ik dikker voelde me slap, futloos, en ging nog meer eten.

Via mijn zus hoorde ik van My-LifeSlim. Na mijn vele mislukte lijn pogingen geloofde ik er in eerste instantie niet meer in. Zou dit echt helpen? Het voorruit zicht dat mijn zus ging trouwen en ik daar natuurlijk wel in zo een mooie cocktailjurk bij wilde zijn trok mij over de streep.

Met hulp van My-LifeSlim is het mij gelukt om mijn eetpatroon drastisch te veranderen. De eerste weken was het niet gemakkelijk maar mede door het goede resultaat heb ik doorgezet en ging het steeds gemakkelijker. Door anders te eten viel ik af, verminderde mijn lekkere trek, en voelde ik mij zoveel beter dat ik mijn hele levensstijl nog verder heb aangepast. Nu doe ik aan fitness en ben gaan voetballen.

Het heeft mij aangenaam verrast hoe anders ik in het leven sta nu ik die 27 kilo niet meer hoef mee te dragen. Als eerste heb ik veel meer energie en voel ik me fit en heb overal veel meer zin in. Kleding kopen is van een probleem een feestje geworden, ik shop wat af. Ook op mijn werk ben ik veel energieker en fitter.

Heerlijk, wat een verandering! Ik kan My-LifeSlim ook zeker aan iedereen aanraden!

Juli 2011

VoorNa
lianne krebs voor lianne krebs na