Griekse wrap met kipfilet en kaneel

Gepost in Wraps

Griekse wrap met kipfiletHoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
 8 meergranen wraps
 400 g kipfilet, in dunne reepjes
 1 tl gemalen kaneel
 2 el olijfolie
 1/2 citroen
 1 beker griekse yoghurt 0% vet
 1 tl gemalen komijn
 1 komkommer, in dunne plakjes
 1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes

Bereidingswijze
1. Bestrooi de kip met kaneel, peper en zout.
2. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin.
Knijp de citroen erboven uit en laat het sap al omscheppend verdampen.
3. Meng de yoghurt met de komijn en peper en zout. Verwarm de wraps volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de plakjes komkommer over de wraps en
schep de ijsbergsla en kip erop. Schep hierop wat Griekse yoghurt.
4. Vouw de zijkanten van de wraps over de vulling en rol ze stevig op en snijd schuin
door

Afdrukken