1

 

Catharina Fokker

Catharina Fokker (35 kg. afgevallen)

Je wordt geen gastvrouw in je eigen restaurant als je niet van lekker eten houdt. Maar wat was ik mijn overgewicht zat en bereid om heel ver te gaan om af te vallen. Bij My-LifeSlim viel het allemaal reuze mee. Ik ben afgevallen met drie lekkere en gezonde maaltijden per dag. Niks enge pillen maar een aanvulling van voedingssupplementen die de pijn in het begin aangenaam hebben verzacht. Bent u het ook zat, maak dan een afspraak bij Marlene van Gent

 

VoorNa
Catharina voor Catharina  na

Christa Middelbosch

Christa Middelbosch (25 kilo afgevallen)

Beste lezers,

ik ben Christa 55 jaar! Na een heftige zomer vol feestjes en gezellige momenten was ik klaar met mijn gewicht! Samen met een vriendin, die het zelfde gevoel had als ik zouden we de battle aan gaan.

Samen naar Marlene van Gent van My-LifeSlim !! Nou dat was nog wel een dingetje.....die weegschaal! Pffffff alle vermoedens bleken ook echt zo te zijn. Na een goede uitleg, voedingsadviezen en supplementen gingen we er 200% voor.
We beloonde ons zelf iedere keer als we 5 kilo waren afgevallen met een lunch! Na 28 weken was ik 25 kilo kwijt en 4 maten kleding kleiner. Wat was iedereen trots op me en wat voelde ik me goed.

Inmiddels zijn we bijna 8 mnd verder met heel veel feestjes en gezelligheden. En ja.....ik ben 6 kilo aangekomen. Ik ben inmiddels weer begonnen met My-LifeSlim en ga die 6 kilo weer afvallen!

Groetjes en succes,
Christa Middelbosch

                Voor                                     Na

Christa 2

Conny Dekkers

Conny Dekkers (8 kilo afgevallen)

Ik ben Conny Dekkers ik ben 57 jaar,  ik ben leerkracht in het speciaal basisonderwijs, ik heb diabetes 2 en reuma. En......ik zit in een gekke fase van mijn leven "de overgang". Ik merkte dat mijn gewicht was toegenomen, mijn glucose kreeg ik niet stabiel, het bukken ging lastig/ stijve knieën, kleding dat steeds strakker ging zitten, ik sliep minder goed, vermoeidheid nam toe, daardoor had ik niet veel zin meer om te sporten, en had ik geen rem met snoepen/eten. Het lukte mij niet om gewicht te verliezen.

Toen ik hoorde dat op de Bermweg een praktijk werd geopend door Marlene van Gent, met het My Life Slim programma, ben ik mij gaan verdiepen in dit concept. Wat mag ik eten, welke supplementen ga ik gebruiken etc?
Dit is mij heel goed bevallen, en wat mag je veel gezond eten ik heb totaal geen honger gehad.
Op 22 november 2019 ben ik gestart en nu op 21 feb 2020 ben ik 8 kg lichter!
Die 8 kg eraf lukte mij niet zelf, dankzij de begeleiding van Marlene alle tips en adviezen, de supplementen en het fijne receptenboek is het mij wel gelukt.

Nu 8 kg lichter wat merk en voel ik; kleding past weer goed en staat beter, en wat heel belangrijk is mijn glucose is stabiel daardoor kan ik minder eenheden spuiten,bloeddruk is mooi laag, mijn stijve knieën zijn soepel en het bukken lukt weer, ik heb weer zoveel energie, ik slaap goed. Ik heb het sporten weer 2x per week opgepakt, 2x per week wandel ik een uur en probeer veel de fiets te pakken. Ik voel me echt een ander mens en een fitte juf.
En de overgang............het lijkt dat ik daar nu ook minder last van heb.

Dankjewel Marlene,  zonder jouw steun was dit niet gelukt!

                  voor                                                      na                                                     

conny

Esther van den IJssel

Esther van den IJssel (25 kilo afgevallen)

Hallo ik ben Esther van den IJssel 47 lentes jong en moeder van een zoon van 13. Ik wil dit verhaal delen omdat ik als geen ander weet wat het is om af te vallen.

Ruim een jaar geleden (september 2015) kwam ik terug van een heerlijke zomervakantie die bij mij 6 weken duurt en waar ik alle remmen los had gelaten. ...nou dat heb ik geweten ! Ik had direct een afspraak gemaakt bij Marlene van Gent van MyLifeSlim in Capelle aan den IJssel samen met een vriendin om de battle aan te gaan.

Ik wist dat ik aardig "aan de maat" was maar wat de weegschaal toen aangaf heeft mij werkelijk wakker geschud. Het roer moest en ging ook direct om.
De confrontatie met de weegschaal is toch de beste. Ik had mezelf een doel gesteld om voor de zomer van 2016 op gewicht te zijn en door die afspraak met mezelf is het me ook gelukt.

Ik ben inmiddels ruim 25 kilo lichter en zit heerlijk in mijn vel. In mijn ogen bestaat er maar één manier en dat is de knop om zetten en er zijn geen excuses om wel dingen te eten en te drinken die niet verantwoord zijn in het voedingsadvies van MyLifeSlim. Met die instelling en uiteraard de discipline en motivatie vanuit jezelf en het support van Marlene is het mij eigenlijk heel makkelijk af gegaan.

Ik ben naast het voedingsadvies en de supplementen van MyLifeSlim ook meer gaan bewegen en dat stimuleert het afvallen aanzienlijk, maar je voelt je ook fitter en energieker.

Ik ga niet zeggen dat het een "makkie" was, maar een andere manier van leven en eten&drinken.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen af kan vallen of op gewicht kan blijven als je je eetpatroon voor je leven lang omgooit in een gezonde levensstijl.
Na de zomer van 2016 ben ik weer direct naar Marlene gegaan en met 1 kilo erbij sprong ik een gat in de lucht, want na alle gezellige momenten van bbq-en en wijn momenten was het toch wel spannend. Inmiddels ben ik door deze manier van eten & drinken nog een paar kilo extra afgevallen.

Ik hoop door het lezen van dit verhaal dat ik andere mensen kan motiveren om ook dit programma te gaan volgen zodat jezelf ervaart dat een gezonde levenstijd eigenlijk heel fijn is !!

Liefs Esther

             Voor                                  Na

Esther

  • 1
  • 2