my-life-slim logo 132x75

Catharina Fokker

Catharina Fokker (35 kg. afgevallen)

Je wordt geen gastvrouw in je eigen restaurant als je niet van lekker eten houdt. Maar wat was ik mijn overgewicht zat en bereid om heel ver te gaan om af te vallen. Bij My-LifeSlim viel het allemaal reuze mee. Ik ben afgevallen met drie lekkere en gezonde maaltijden per dag. Niks enge pillen maar een aanvulling van voedingssupplementen die de pijn in het begin aangenaam hebben verzacht. Bent u het ook zat, maak dan een afspraak bij Marlene van Gent

28 februari 2011

VoorNa
Catharina voor Catharina  na

Christa Middelbosch

Christa Middelbosch (25 kilo afgevallen)

Beste lezers,

ik ben Christa 55 jaar! Na een heftige zomer vol feestjes en gezellige momenten was ik klaar met mijn gewicht! Samen met een vriendin, die het zelfde gevoel had als ik zouden we de battle aan gaan.

Samen naar Marlene van Gent van My-LifeSlim !! Nou dat was nog wel een dingetje.....die weegschaal! Pffffff alle vermoedens bleken ook echt zo te zijn. Na een goede uitleg, voedingsadviezen en supplementen gingen we er 200% voor.
We beloonde ons zelf iedere keer als we 5 kilo waren afgevallen met een lunch! Na 28 weken was ik 25 kilo kwijt en 4 maten kleding kleiner. Wat was iedereen trots op me en wat voelde ik me goed.

Inmiddels zijn we bijna 8 mnd verder met heel veel feestjes en gezelligheden. En ja.....ik ben 6 kilo aangekomen. Ik ben inmiddels weer begonnen met My-LifeSlim en ga die 6 kilo weer afvallen!

Groetjes en succes,
Christa Middelbosch

                Voor                                     Na

Christa 2

Esther van den IJssel

Esther van den IJssel (25 kilo afgevallen)

Hallo ik ben Esther van den IJssel 47 lentes jong en moeder van een zoon van 13. Ik wil dit verhaal delen omdat ik als geen ander weet wat het is om af te vallen.

Ruim een jaar geleden (september 2015) kwam ik terug van een heerlijke zomervakantie die bij mij 6 weken duurt en waar ik alle remmen los had gelaten. ...nou dat heb ik geweten ! Ik had direct een afspraak gemaakt bij Marlene van Gent van MyLifeSlim in Capelle aan den IJssel samen met een vriendin om de battle aan te gaan.

Ik wist dat ik aardig "aan de maat" was maar wat de weegschaal toen aangaf heeft mij werkelijk wakker geschud. Het roer moest en ging ook direct om.
De confrontatie met de weegschaal is toch de beste. Ik had mezelf een doel gesteld om voor de zomer van 2016 op gewicht te zijn en door die afspraak met mezelf is het me ook gelukt.

Ik ben inmiddels ruim 25 kilo lichter en zit heerlijk in mijn vel. In mijn ogen bestaat er maar één manier en dat is de knop om zetten en er zijn geen excuses om wel dingen te eten en te drinken die niet verantwoord zijn in het voedingsadvies van MyLifeSlim. Met die instelling en uiteraard de discipline en motivatie vanuit jezelf en het support van Marlene is het mij eigenlijk heel makkelijk af gegaan.

Ik ben naast het voedingsadvies en de supplementen van MyLifeSlim ook meer gaan bewegen en dat stimuleert het afvallen aanzienlijk, maar je voelt je ook fitter en energieker.

Ik ga niet zeggen dat het een "makkie" was, maar een andere manier van leven en eten&drinken.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen af kan vallen of op gewicht kan blijven als je je eetpatroon voor je leven lang omgooit in een gezonde levensstijl.
Na de zomer van 2016 ben ik weer direct naar Marlene gegaan en met 1 kilo erbij sprong ik een gat in de lucht, want na alle gezellige momenten van bbq-en en wijn momenten was het toch wel spannend. Inmiddels ben ik door deze manier van eten & drinken nog een paar kilo extra afgevallen.

Ik hoop door het lezen van dit verhaal dat ik andere mensen kan motiveren om ook dit programma te gaan volgen zodat jezelf ervaart dat een gezonde levenstijd eigenlijk heel fijn is !!

Liefs Esther

             Voor                                  Na

Esther

Moos Ouwenijk

Moos Ouwendijk (14,5 kilo afgevallen)

Mijn naam is Moos Ouwendijk. Ik werk fulltime en onregelmatig. Ik ben moeder van een volwassen zoon. Mijn hobby's zijn koken, eten, mode en uitgaan in de ruimste zin van het woord. Theater, café , restaurant, festival, overal ben ik te vinden. In de loop der jaren is het regelmatig gebeurd dat ik te zwaar werd van het lekkere maar vaak ongezonde eten. Diverse malen een dieet gevolgd maar elke keer weer teruggevallen in mijn oude gewoontes.
Afgelopen februari werd ik 55 jaar; gaf ik een feest en moest ik nieuwe kleding in een grotere maat gaan kopen. Ik was weer groter gegroeid en ik werd daar niet blij van.
Ik heb contact opgenomen met Marlene van Gent om te kijken of MyLifeSlim als levensstijl bij mij zou passen.
Dat is gelukt! Ik ben inmiddels 14.5 kilo afgevallen, 3 kledingmaten kleiner en ik volg een gezond eetpatroon wat perfect bij me past.
Ik plan voor elke dag 6 eetmomenten in, ik vertrek i.v.m. mijn werk met een koelbox met happen zodat ik me aan het patroon kan houden en niet voor verrassingen kom te staan.
Mijn hobby kokkerellen en eten kan ik naar hartelust blijven uitvoeren. Ik heb met steun van Marlene en inspiratie uit de recepten maar ook met mijn eigen fantasie een manier gevonden om lekker en supergezond te eten.
Ook ben ik veel gaan wandelen en zwemmen waardoor ik nog lekkerder in mijn vel zit. De supplementen en de wekelijkse weeg momenten geven een extra stimulans om de levensstijl eigen te maken. Het gezonde eetpatroon wat MyLifeSlim te bieden heeft kan volgens mij door iedereen gevolgd worden.

Moos

Meer artikelen...

  • 1
  • 2