1

 

Zuurkoolschotel met kip

ZuurkoolHoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
200 g volkoren pasta
250 g kip in stukjes
1 zak gekookte zuurkool (500 g)
1 bakje cherrytomaten (250 g)
1 el komijnzaadjes
1 beker light crème fraîche (200 g)
100 g 20+ kaas, geraspt

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
3. Verhit ondertussen een hapjespan met olie of boter en bak de kip. Voeg de
zuurkool, tomaten, komijnzaad en crème fraîche light toe. Roer om en schep het
mengsel in de ingevette ovenschaal.
4. Giet de pasta af en meng door het zuurkoolmengsel.
5. Bestrooi met de kaas en zet de schaal 15 min. in het midden van de oven tot de
kaas gesmolten is.

Afdrukken