1

 

Vis in mosterdsaus met rijst

Vis in mosterdsausHoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
 200 g zilvervlies rijst
 1 grote aubergine
 1 rode paprika
 1 flesje kookroom light (250 ml)
 2 el grove mosterd (potje a 210 g)
 1 pakje koolvisfilet (diepvries, 400 g)
 1 el olijfolie
 2 tl Provençaalse kruiden

Bereidingswijze
1. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
2. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
3. Kookroom light in hapjespan verwarmen. Mosterd toevoegen en naar smaak zout
en peper.
4. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden.
5. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min.
bakken.
6. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. Mee
warmen.
7. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.

Afdrukken