my-life-slim logo 132x75
 • Achter1 192x200Dankzij ondersteuning van voedingssupplementen afvallen.

  Vindt u zelf afslanken moeilijk? Er is een manier waarbij u er niet alleen voor staat: via My-LifeSlim met persoonlijke begeleiding en voedingssupplementen afvallen.

  Lees hier meer

 • hcgaerosol 99x200HCG-Aerosol®

  Snel en blijvend afslanken op een natuurlijke manier.HCG-Aerosol® is de nieuwe, verbeterde versie van het bekende HCG-dieet dat ruim vijftig jaar geldeden door Dr. Simeons is opgesteld. HCG-Aerosol® is geheel hormoonvrij, zonder pijnlijke injecties en met precies hetzelfde resultaat.

  8-10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10 tot 12% bij mannen in slechts 23 dagen.

  Lees hier meer

 • Gezonde voedingVoedingswijzer

  U wilt graag afslanken en toch lekker blijven eten? Dankzij vetarm eten met My-LifeSlim kan dat. Want u hebt wel vet nodig. Door vetarm eten kiest uw lichaam dus voor het opmaken van de vetten die u al in uw lijf had. Daardoor verbrandt u vetkilo's en valt u af. Bekijk hier de voedingswijzer die ik voor u hanteer aan de hand van een persoonlijk dagschema.

 • grafiek gew lengte 260x200

  Body Mass Index

  BMI is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. De BMI wordt veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht.

Jojo effect

jojo Heeft u nog nooit gelijnd, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u in het zogenaamde jojo effect terecht komt door het volgen van de My-Life methode. Na een periode van afslanken helpen wij u in de stabilisatie fase naar een uitgebalanceerde levensstijl waar u zich redelijk ruim in kunt bewegen. Zeker als u voldoende lichaamsbeweging neemt kunt een plezierig leven lijden zonder dat u een twee drie weer aankomt.

Heeft u al eerder gelijnd bent u een jojo'er geworden. Dan zult u zich de rest van uw leven redelijk streng aan een gezond voedingspatroon moeten houden. Daarbij helpen wij u graag en samen kunnen we er voor zorgen dat u beslist geen onaangenaam leven hoeft te leiden. Maar enige discipline zal de rest van uw leven gevraagd worden.

Hoe ontstaat jojo effect?

We spreken over jojo effect als u na een periode van diëten waarin u een paar kilo bent afgevallen weer terug valt in uw oude eetgewoonten waardoor u al dikker geworden was. Daardoor worden de verloren kilo's er weer aangespaard en meestal nog wat extra's. Na een tijdje bedenkt u dat het zo echt niet langer kan en u besluit opnieuw of misschien wel met een nieuw dieet een nieuwe poging te wagen. Als in deze cyclus terecht komt al of niet afgewisseld met vreet buien of zogenaamde dieet vrije dagen bent u een jojo'er geworden.

Basaal metabolisme (stofwisselingsniveau)

Dit is de verbrandingsintensiteit , of te wel de energie die uw lichaam verbrandt als u slaapt bij een normale temperatuur. Als u onverantwoord met zogenaamde stress diëten gaat afvallen past uw basaal metabolisme zich aan. Uw lichaam past zich aan en gaat op de spaarstand staan en verbrand minder energie.

Voor uw lichaam een catastrofe.

Iedere keer dat uw weer een dieet poging doet zal uw basaal metabolisme zich aanpassen. U valt iedere keer slechter af tot dat u er uiteindelijk geen beweging meer in krijgt.

Kunnen wij u nog helpen?

U hoeft de moed niet te verliezen. Samen met uw My-Life consulent stelt u een Persoonlijk Dag Schema op. Als u daarnaast voldoende lichaamsbeweging neemt zult u gaan afvallen. Niet in een hoog tempo, maar u zult u zelf nog verrassen. De lichaamsbeweging zal uw verlaagd basaal metabolisme moeten compenseren. Uiteindelijk zult u over een gezond gewicht beschikken, maar het blijft dat u de rest van uw leven de nieuw aangeleerde eetgewoonte en lichaamsbeweging zult moeten volhouden.

Voorkomen is dus beter.

Waarschuw anderen in uw omgeving om niet zomaar te gaan diëten met het zoveelste dieetboekje, liever nog voorkom het om ooit te gaan diëten, is het nodig om toch te diëten zoek dan professionele begeleiding.