1

 

 • Achter1 192x200

   Dankzij ondersteuning van voedingssupplementen afvallen.                                                                                       

  Vindt u zelf afslanken moeilijk? Er is een manier waarbij u er niet alleen voor staat: via My-LifeSlim met persoonlijke begeleiding en voedingssupplementen afvallen.

  Lees hier meer

 • hcgaerosol 99x200HCG-Aerosol®

  Snel en blijvend afslanken op een natuurlijke manier.HCG-Aerosol® is de nieuwe, verbeterde versie van het bekende HCG-dieet dat ruim vijftig jaar geldeden door Dr. Simeons is opgesteld. HCG-Aerosol® is geheel hormoonvrij, zonder pijnlijke injecties en met precies hetzelfde resultaat.

  8-10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10 tot 12% bij mannen in slechts 23 dagen.

  Lees hier meer

 • Gezonde voedingVoedingswijzer

  U wilt graag afslanken en toch lekker blijven eten? Dankzij vetarm eten met My-LifeSlim kan dat. Want u hebt wel vet nodig. Door vetarm eten kiest uw lichaam dus voor het opmaken van de vetten die u al in uw lijf had. Daardoor verbrandt u vetkilo's en valt u af. Bekijk hier de voedingswijzer die ik voor u hanteer aan de hand van een persoonlijk dagschema.

 • grafiek gew lengte 260x200

  Body Mass Index

  BMI is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. De BMI wordt veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht.

HCG-Aerosol® maakt snel slank

hcgaerosol 99x200Werkt de standaard afslankmanier voor u niet genoeg? HCG-Aerosol® helpt u in slechts drie weken alles te doorbreken wat u van uw gewenste gewicht afhoudt.

Deze verneveltherapie is de ideale manier om af te slanken; een nieuwe, verbeterde versie van het succesvolle HCG-dieet van Dr. Simeons. Met hetzelfde succes, maar zonder de nare hormonen. Hoe? Dankzij bio-resonante stoffen. Meer over bio-HCG

Afslanken dankzij kenmerken HCG-Aerosol®:

 • Makkelijk te nevelen.
 • 8-10% minder kilo's bij vrouwen
 • 10-12% minder kilo's bij mannen
 • in 23 dagen resultaat
 • vloeistof helemaal vrij van hormonen.

4 redenen om HCG-Aerosol® te gebruiken

 1. Als u in drie weken flinke stappen wilt maken
 2. Traag werkende schildklier
 3. Suikerverslaving (koolhydraten)
 4. Hypoglycemie.

Gebruik de spray los of in het standaardprogramma van My-LifeSlim

Meer kans op succes

Met My-LifeSlim staat u er bovendien niet alleen voor; onze persoonlijke begeleiding helpt u blijvend op weg naar een gezonde levensstijl. U krijgt een verantwoord dieet (500 kcal dieet), deskundige begeleiding en een plezierige ondersteuning met voedingssupplementen.

Wilt u slank worden én blijven, en dit met natuurlijke middelen bereiken? Dan helpt bio-HCG u! Bio-HCG betekent hier niet biologisch, maar bio-resonantie. Een makkelijke manier om succesvol af te slanken!

Wat is bio-HCG resonantietherapie?

Bio-HCG resonantietherapie komt uit de alternatieve geneeswijze. Die therapie stelt dat elk orgaan trilt op een bepaalde, elektromagnetische trillingsfrequentie. Als uw trillingen verstoord zijn, raakt uw lichaam de balans kwijt.

Hoe werkt bio-HCG?

In bio-HCG zitten werkzame stoffen. Door daar tegengestelde trillingen aan toe te voegen, krijgt u weer balans: de verstoorde trilling herstelt. Er bestaan veel theorieën over hoe dit nu werkt, maar die zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Toch adviseren wij dit middel.

Bio-HCG, omdat de praktijk het succes bewijst

My-LifeSlim wil niet de werking van bio-HCG bewijzen. Wél blijkt in onze afslankpraktijk dat onze cliënten snel afvallen door de mix van 4 dingen:

 • begeleiding naar gezonde levensstijl
 • voedingssupplementen
 • vitamine
 • HCG-Aerosol®

Opbouwen na uw dieet met 500 calorieen

Uw lijf raakt snel gewend aan het dieet van 500 calorieen. Hoe bouwt u dan weer op naar gewoon eten? Met My-LifeSlim lukt u dat in drie weken. Hoe? Door een combinatie van:

 • stoppen met HCG-Aerosol®
 • uw maaltijd langzaam weer verzwaren
 • gebruik van onze unieke voedingssupplementen

Hulp bij opbouw na dieet 500 calorieen

Afslanken en in drie weken weer opbouwen lukt beter als u dat samen doet. De persoonlijke gewichtsconsulent van My-LifeSlim begeleidt u daarom en geeft u bijvoorbeeld de My-LifeSlim Stabilisatiewijzer. Daarin staat makkelijk op een rij hoe u deze stabilisatieperiode aanpakt. Lees meer over de begeleiding.

Blijvend succes ná uw 500 kcal dieet

Stabilisatieperiode achter de rug? Dan komt u terug bij uw consulent voor een gratis evaluatie. Durft u het daarna niet helemaal alleen aan zonder HCG-Aerosol en het 500 kcal dieet? Kies dan voor het controleabonnement van My-Lifeslim.

Wat kost HCG-Aerosol®