1

 

 • Achter1 192x200

   Dankzij ondersteuning van voedingssupplementen afvallen.                                                                                       

  Vindt u zelf afslanken moeilijk? Er is een manier waarbij u er niet alleen voor staat: via My-LifeSlim met persoonlijke begeleiding en voedingssupplementen afvallen.

  Lees hier meer

 • hcgaerosol 99x200HCG-Aerosol®

  Snel en blijvend afslanken op een natuurlijke manier.HCG-Aerosol® is de nieuwe, verbeterde versie van het bekende HCG-dieet dat ruim vijftig jaar geldeden door Dr. Simeons is opgesteld. HCG-Aerosol® is geheel hormoonvrij, zonder pijnlijke injecties en met precies hetzelfde resultaat.

  8-10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10 tot 12% bij mannen in slechts 23 dagen.

  Lees hier meer

 • Gezonde voedingVoedingswijzer

  U wilt graag afslanken en toch lekker blijven eten? Dankzij vetarm eten met My-LifeSlim kan dat. Want u hebt wel vet nodig. Door vetarm eten kiest uw lichaam dus voor het opmaken van de vetten die u al in uw lijf had. Daardoor verbrandt u vetkilo's en valt u af. Bekijk hier de voedingswijzer die ik voor u hanteer aan de hand van een persoonlijk dagschema.

 • grafiek gew lengte 260x200

  Body Mass Index

  BMI is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. De BMI wordt veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht.

Afvallen dankzij voedingssupplementen

gele pillenVindt u zelf afslanken moeilijk? Er is een manier waarbij u er niet alleen voor staat: via My-LifeSlim met persoonlijke begeleiding en voedingssupplementen afvallen.

Hoe kunt u met voedingssupplementen afvallen?

 Voedingssupplementen van My-LifeSlim:

 1. ondersteunen uw spiermassa
 2. stimuleren de vetverbranding
 3. onderdrukken uw hongergevoel
 4. houden uw bloedsuikerspiegel in balans

 

Al deze punten helpen mee als u probeert af te vallen.

Wat zijn voedingssupplementen?

De Dikke Van Dale legt uit dat voedings supplementen een middel zijn om eventuele tekorten in uw eten aan te vullen. Zo simpel is het eigenlijk. Voedings supplementen maken we namelijk van stoffen die al in uw lichaam zitten en die u nodig hebt om gezond te blijven. Deze stoffen zijn dus 100 procent natuurlijk, vrij van chemische rommel en absoluut ongevaarlijk.

Geteste en goedgekeurd voedingssupplement

My-LifeSlim vindt het belangrijk dat met voedingssupplementen afslanken veilig gebeurt. Daarom heeft elk voedings supplement van ons een HACCP-keurmerk. Bovendien produceren wij alle supplementen onder de laboratoriumeisen van GMP. Met My-LifeSlim en met voedingssupplementen afvallen betekent dus goed bezig zijn.

Wat kost het?